Utsikt, svenskar och sötdoftande rök

Allt är ju inte skit här i LA om jag nu gett intryck av det. För ett par dar sen hade jag turen att träffa två goa göteborgare, bröderna Nicklas och Rickard, som vänligt bjöd mig med när de skulle göra en studio-tur och se Beverly Hills och Hollwyood från ovan. Så vi begav oss i bil till Sony Pictures, som enligt den korta introduktionsfilmen var typ femtielfte företaget som köpt upp originalstudion som en gång startade det hela. Fråga mig inte hur det hänger ihop, men i lobbyn fanns iaf Ghost Riders motorcykel och Da Vinci-prylar. Spindelmannen var där också, och ett par Godzilla-ungar.


Freaky byggnad, men jämfört med många andra som vi såg senare i rikemansområdena var det här bygget nog rätt billigt. Tydligen så har byggnaden, som typ alla andra byggnader inne i studio-området tjänstgjort som kullis i någon film. Det här har tydligen varit Los Angeles flygplats.


Den här oansenliga lilla klumpen av kasettband och diverse grönt har tjänstgjort som ljudet av löv som krossas i typ varenda film och tv-serie i flera år. Or so the guide said.


Och den här gamla bildörren, gissa vad den blev i händerna på ett gäng välbetalda ljudtekniker? Just det, plåttaket på ett tunnelbanetåg i Spiderman 2 (eller om det var 3)


Jeopardy-studion, men Magnus Härenstam strålande med sin frånvaro.


Tråkig utsikt att vakna upp till varje dag. Köp ett snuskigt dyrt (och snyggt?) hus i kullarna ovanför LA så kan den bli din.


Bildbeviset på att Marcus Alexandersson från Bor i Sverige har stått i LA och blivit fotad med Hollywood-skylten i bakgrunden.


Sköna lirare. Nicklas och Rickard - hur trevliga som helst och såklart göteborgare. Bjöd på öl och sällskap, mycket uppskattat! Skumt att prata svenska en hel dag efter att ha vant sig vid att tänka på engelska nästan. Bilden är tagen efter doppet vid Venice Beach men före...


... galenskapen på gatorna. Det här var bara ett fåtal av de sötdoftande lallare som trallade gatan upp och ned. Rätt harmlöst. Rätt charmigt. Rätt skabbigt och rätt mycket USA.


Tror dock den här killen tog priset, i ett par custom-inlines, en keps-turban, lång vit rockskjorta och elgitarr med USA-motiv. Only in the states children, only in the states.

And on that bombshell så ska jag snart sova för att vara utvilad inför Vegas-resan imorrn, en resa som bara blir bättre å bättre!

Kommentarer
Postat av: Nicklas & Richard

Tjena!! Kul att du gillade vårt sällskap, vi hade riktigt trevligt iaf. Kvällen i Hollywood fulländade dagen vi gick på "pubrunda" med lite folk från hostelet (bl.a några söta norskor)... pub i det här fallet visade sig vara riktigt schyssta klubbar LA style! Kändes även detta smått surrealistiskt =) Ha det grymt i Vegas! Vi höres, /Nicklas & Richard

2009-03-16 @ 06:28:25
Postat av: Anonym

GRATTIS o hoppas du får kolatårta idag ! Vilket fin hotell ,fira o ha kul 25-åringen ,STOR KRAM på dej. Mor o far

2009-03-17 @ 18:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0